Auto Expresss Award 2021 & ’22

BESTE KOOP We waren onder de indruk van Shelby’s waterloze wash, waarvoor een vergunning is verleend door de Amerikaanse autofabrikant, en nu is de keramische coating onze keuze van het opkomende gewas. Het aanbrengen is vrij eenvoudig, maar voor het beste resultaat moet u ervoor zorgen dat de oppervlakken zo schoon mogelijk zijn. 

Er is slechts een kleine hoeveelheid afdichtmiddel nodig – volgens Shelby is de fles goed voor vier auto’s – en het uitharden duurt ongeveer 20 minuten voordat het wordt gepolijst. Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op zee, overtrof het de pareltest overal. Een geweldig product.

Keramische technologie is een veelbesproken onderwerp geworden in de wereld van autoverzorging

Het wordt toegepast in alles van trimbescherming tot shampoo. De opmerkelijkste ontwikkeling is de opkomst van keramische afdichtmiddelen voor autolak, waarbij bedrijven jarenlange bescherming beloven in plaats van slechts enkele maanden na het wassen. Deze technologie was eerder vooral actief in de professionele detailhandel en vereiste voorzichtige voorbereiding en vaak infrarood behandeling. Nu is deze technologie ook beschikbaar geworden voor de doe-het-zelfsector.

De felbegeerde prijs voor de “Best Buy” in de Automotive-industrie door AutoExpress voor de jaren 2021 en 2022 is toegekend aan niemand minder dan de ongelooflijke Shelby Ceramic Coating! De naam Shelby is synoniem voor hoge kwaliteit en duurzaamheid, en hun Ceramic Coating is daarop geen uitzondering.

Het biedt de ultieme bescherming voor al jouw auto-oppervlakken, of het nu gaat om lakwerk, glas, kunststoffen of zelfs rubberen componenten inclusief de banden. Deze bescherming zorgt ervoor dat je voertuig foutloos prachtig blijft en er als nieuw uitziet voor een lange tijd. Het is niet alleen een effectieve beschermende oplossing, maar het verbetert ook de esthetische aantrekkingskracht van je voertuig, waardoor het eruitziet als een gestroomlijnd, hoog presterend wonder op de weg.

AWARD WINNING SHELBY CERAMIC COATING - VOTED THE UK'S NO1 BY AUTOEXPRESS 2021

Met Shelby Ceramic Coating ben je verzekerd van een uitzonderlijk resultaat dat je verwachtingen zal overtreffen. Kies niet voor minder dan het beste; kies Shelby Ceramic Coating voor al jouw auto-beschermingsbehoeften!

Ons product biedt de ultieme bescherming voor alle oppervlakken van uw auto, inclusief lak, glas, plastic en rubberen onderdelen, inclusief banden en interieurs. Het is geschikt voor de meeste harde binnenoppervlakken, motoren, caravans, campers, 4×4-voertuigen en boten. Bovendien is het zeer effectief voor race-prepared auto’s en boten, waardoor ze met verhoogde snelheid door de lucht en water kunnen glijden en u een geweldig voordeel ten opzichte van uw concurrenten zal bieden.

Voor harde oppervlakken in huis, test het product eerst op een kleine, poreuze plek voordat u het volledig gebruikt. Ons team zet zich in voor het bieden van top-of-the-line bescherming voor uw auto en huishoudoppervlakken en we kijken ernaar uit om u op elke mogelijke manier van dienst te zijn.

OOK IN HET KERAMISCHE ASSORTIMENT – KERAMISCHE SHAMPOO EN DETAILER.

Door de met keramiek doordrenkte Shampoo en Snowfoam te gebruiken, verwijdert u met dit product zoveel mogelijk van de dagelijkse verontreinigingen. Het is ontworpen om zeer effectief te zijn bij het reinigen en toch zo zacht mogelijk te zijn.

Regelmatig gebruik van de Shampoo zorgt ervoor dat kleine beschadigingen die bij dagelijks gebruik met de coating ontstaan, behouden en hersteld worden.

Het gebruik van de Ceramic Detailing Spray zal uw keramische coating verder verbeteren, beschermen en onderhouden, waardoor deze langer in topconditie blijft, aangezien de keramische concentratie van dit product 5 keer die van de Shampoo is.

Onthoud dat, hoewel een keramische coating een geweldige manier is om de lak van uw auto te verzorgen en te beschermen, de coating zelf wordt blootgesteld aan voortdurend straatvuil, zout en andere dagelijkse vervuiling, evenals schurende stoffen die ons elke dag omringen.

Daarom raden we u ten zeerste aan om voor de coating te zorgen en deze er net zo fris uit te laten zien als op de dag waarop deze werd aangebracht.

Onze Shelby Ceramic Infused Shampoo / Snowfoam en Shelby Ceramic Detailing Spray zijn beide ontworpen om in volledige synergie met elkaar te werken en om uw auto en elk hard oppervlak er zo goed mogelijk uit te laten zien!